Germanos investeste 40.000 de euro in deschiderea unui nou magazin in judetul Timis, alaturandu-se celor sase deja existente in judet, din care cinci in orasul Timisoara si unul in Lugoj, informeaza compania.
Investitia in noua locatie Germanos se ridica la aproximativ 40.000 de euro, dupa cum au precizat reprezentantii companiei. Deschiderea noului magazin Germanos din Sanicolau Mare face parte din strategia de expansiune a retailerului de a-si extinde reteaua in orasele mai mici, cu mai putin de 30.000 de locuitori.

“Timis reprezinta un punct important in planul investitional 2008 al Germanos Romania. Cresterea traficului cu peste cca. 27% in primul trimestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut precum si cresterea vanzarilor de telefoane mobile cu peste 85% in aceeasi perioada ne da certitudinea continuarii investitiilor pe plan local in perioada urmatoare. Datorita retelei extinse, Germanos poate fi mai aproape de consumatorii din toate judetele tarii, oferind o acoperire superioara pentru produse tehnologice de ultima generatie si pentru serviciile Cosmote”, a declarat Aris Karousos, Retail General Manager Germanos Romania.

Grupul Germanos este unul din liderii pietei de retail de tehnologie mobila. Prezent in patru tari, cu peste 800 de magazine la nivel international, Germanos este parte a grupului Cosmote.

In Romania, Germanos este prezent din 1996, pe piata de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila. La sfarsitul lui 2007, lantul de magazine Germanos a atins in Romania un numar de 200 de magazine, fiind prezent in peste 90 de orase.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri