Telemobil, opratorul Zapp, a lansat un serviciu care permite efectuarea si primirea de apeluri internationale la tarife de 0,04 euro/minut catre retele de telefonie fixe si 0,17 euro/minut catre numere de telefon mobile din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Franta si Statele Unite.
Serviciul, Denumit Zapp Country, costa sapte euro/luna pentru un numar ales.

"Din punct de vedere al modului de apelare, acesta este unul normal atat pentru cel care suna cat si pentru cel care este sunat, respectiv direct de pe un numar mobil din reteaua Zapp sau prin intermediul serviciului Zapp FixTel in cazul abonatului Telemobil, si direct de pe telefonul fix in cazul persoanei din strainatate", se arata intr-un comunicat al Telemobil.

Telemobil opereaza reteaua de telefonie Zapp Mobile din luna decembrie 2001, bazata pe tehnologia CDMA, dezvoltata de compania americana Qualcomm, in banda de frecventa de 450 MHz.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri