Euroweb Romania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de sase milioane euro, in crestere cu 23% fata de perioada similara a anului trecut si estimeaza afaceri totale de 13 milioane euro pentru tot anul 2008.
Profitul net inregistrat de Euroweb Romania in primele sase luni a fost de 650.000 euro si depaseste cu 110% valorile estimate de companie pentru aceasta perioada, ceea ce inseamna ca firma a lucrat in primul semestru cu o marja de profit de 10%.

Euroweb Romania estimeaza o cifra de afaceri de 13 milioane euro la finalul anului 2008 si un EBITDA de doua milioane de euro.

"Cifrele inregistrate in prima jumatate a anului sunt in concordanta cu strategia de crestere pe care am stabilit-o pentru aceasta perioada. Pe termen lung, ne-am propus o dezvoltare constanta a afacerii, iar 2008 se dovedeste pana in prezent a fi al patrulea an consecutiv de crestere a indicatorilor financiari", a declarat directorul general al Euroweb Romania, Laurentiu Stan.

Euroweb Romania a realizat anul acesta investitii totale de doua milioane euro, in infrastructura proprie. Compania se numara printre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul 2005, actionarul principal al Euroweb Romania SA este Invitel Rt.

Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care detine cea mai mare infrastructura proprie din sud-estul Europei.

HTCC reuneste brand-urile Invitel, PanTel, Memorex Euroweb. Hungarian Telephone and Cable Corp. este cotata la bursa americana - American Stock Exchange - sub indicativul HTC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri