Kingston a stabilit discount-uri speciale pentru memorii pentru distribuitorii care adopta solutii VMware. Parteneriatul dintre cele doua companii va include crearea de instrumente pentru incurajarea reseller-ilor, precum webinarii (conferinte in timp real, tinute prin intermediul Internetului).
“Kingston s-a concentrat puternic pe dezvoltarea canalului inca de la inceputurile companiei, iar colaborarea cu VMware in promovarea virtualizarii reprezinta o oportunitate pentru noi”, a afirmat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Kingston vrea sa demonstreze care sunt performantele si avantajele pe care memoria optima le poate oferi consumatorilor, indiferent daca acestia fac parte din cadrul unor afaceri mici sau corporatii mari.

Pe langa discount-urile valabile in cazul achizitionarii memoriilor Kingston destinate serverelor, alianta VMware ofera un webinar gratuit clientilor, pentru a facilita eforturile de marketing si vanzari. Deschis tuturor partenerilor VMware, acesta nu necesita participarea sau inscrierea la alte programe speciale si nici completarea de formulare.

Memoriile Kingston pentru servere au garantie pe viata, si, in plus, beneficiaza de toate instrumentele necesare minimizarii timpilor de cadere a serverelor (downtime).

Kingston proiecteaza, produce si distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reteaua globala de subsidiare si filiale, Kingston detine fabrici de productie in California, Malaysia, Taiwan, China si reprezentante de vanzari in Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelanda, India, Taiwan, China si America Latina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri