GTS Telecom, filiala din Romania a operatorului alternativ de telecomunicatii la nivel regional GTS Central Europe (GTS-CE), a inregistrat venituri totale de 13,8 milioane de euro in primele noua luni, in crestere cu 17,1% fata de anul trecut, potrivit informatiilor emise de companie.
Pentru aceeasi perioada, veniturile operative, calculate inaintea deducerii taxelor, dobanzilor, deprecierilor si amortizarilor (EBITDA), au atins 3,6 milioane de euro, valoare superioara cu 27% fata de cea inregistrata in perioada similara anului 2007.

Potrivit companiei, cresterea veniturilor a fost inregistrata in mod uniform pe toata gama de servicii de comunicatii de date, Internet si voce. Cu toate acestea, nivelul stabilitatii, ca si anvergura regionala a operatiunilor grupului, au potentat in mod particular cresterea inregistrata de serviciile de comunicatii pe retele virtual private MPLS-VPN instalate la nivel national si regional.

"Actualele conditii macro-economice nu sunt dintre cele mai predictibile si mai favorabile. Dorim sa continuam dezvoltarea companiei pentru a oferi clientilor nostri imaginea unui partener solid, capabil sa le ofere serviciile si suportul tehnologic de care acestia au nevoie in conditiile crizei economice, care incepe sa afecteze din ce in ce mai puternic economia europeana si regionala", a declarat country manager-ul GTS Telecom, Dan Mihaescu, citat de NewsIn.

GTS Telecom este parte a grupului GTS Central Europe, unul dintre cei mai importanti operatori alternativi la nivel regional, de servicii si comunicatii de date, voce si hosting pentru piata business, cu operatiuni in Cehia, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria. Compania furnizeaza solutii de comunicatii in Romania pe care le gestioneaza pana la interfata de conectare a clientilor (end-to-end). Gama de servicii cuprinde solutii de transport, SDH, DWDM, comunicatii de date MPLS, TCP /IP, X.25 si Frame Relay, servicii Internet, solutii de voce si hosting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri