GTS Telecom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii pentru segmentul de business din Romania, investeste peste 600.000 de euro in extinderea centrului de date din Bucuresti si in platforma de cloud localizata in cadrul acestuia.

GTS Telecom si-a extins cu 25% suprafata centrului de date si a implementat o noua platforma dedicata de cloud in Bucuresti pentru a sustine cresterea serviciilor de colocare si de cloud de tip Infrastructura ca Serviciu (IaaS) furnizate de companie.

„Serviciile de cloud si data center au fost o prioritate pentru noi in acest an si continuam sa investim constant in portofoliul de servicii IT&C, astfel incat sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de servicii de comunicatii si infrastructura”, a declarat Razvan Stoica, directorul general al GTS Telecom.

GTS este activa in sectorul serviciilor cloud din 201 si ofera servicii (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid si privat, storage si backup. Compania se adreseaza segmentului de organizatii medii si mari.

GTS Central Europe, grupul din care face parte GTS Telecom, a fost cumparat in luna noiembrie a acestui an de catre germanii de la Deutsche Telekom, care mai detin in Romania si operatorii Romtelecom si Cosmote.

Tranzactia face in prezent obiectul aprobarilor de reglementare, estimandu-se incheierea acesteia in anul 2014. GTS si Deutsche Telekom isi vor desfasura activitatile in mod independent pana in momentul finalizarii tranzactiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri