GTS Telecom si-a extins cu 25% suprafata centrului de date si a implementat o noua platforma dedicata de cloud in Bucuresti pentru a sustine cresterea serviciilor de colocare si de cloud de tip Infrastructura ca Serviciu (IaaS) furnizate de companie.

„Serviciile de cloud si data center au fost o prioritate pentru noi in acest an si continuam sa investim constant in portofoliul de servicii IT&C, astfel incat sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de servicii de comunicatii si infrastructura”, a declarat Razvan Stoica, directorul general al GTS Telecom.

GTS este activa in sectorul serviciilor cloud din 201 si ofera servicii (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid si privat, storage si backup. Compania se adreseaza segmentului de organizatii medii si mari.

Citeste si:

GTS Central Europe, grupul din care face parte GTS Telecom, a fost cumparat in luna noiembrie a acestui an de catre germanii de la Deutsche Telekom, care mai detin in Romania si operatorii Romtelecom si Cosmote.

Tranzactia face in prezent obiectul aprobarilor de reglementare, estimandu-se incheierea acesteia in anul 2014. GTS si Deutsche Telekom isi vor desfasura activitatile in mod independent pana in momentul finalizarii tranzactiei.