Mio Technology, furnizor global de dispozitive de navigatie, a numit-o pe Laura Samson in functia de country manager pentru biroul din Romania al companiei, potrivit unui comunicat.
Laura Samson va administra operatiunile Mio in Romania si relatiile cu partenerii existenti, directi sau indirecti, va dezvolta business-ul si va sprijini cooperarea la nivel regional si global cu Mio Technology. Samson lucreaza de noua ani in domeniul IT, din care patru ani in pozitii de management.

"(...) Business-ul de dispozitive GPS este diferit fata de cel IT, datorita dinamicii puternice de la an la an si evolutiei mult mai bune la nivel regional. In Romania, rata de penetrare a echipamentelor GPS este destul de mica si, prin urmare, estimam o crestere puternica a pietei pentru anul acesta si indeosebi pentru anul viitor. In conditiile cresterii competitiei, vom depune toate eforturile necesare pentru ca Mio sa isi mentina cota de piata", a declarat country manager Mio Technology Romania, Laura Samson.

Mio Technology dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri