Importatorul de electronice E-Boda vrea sa atinga anul acesta o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro, iar pentru 2009 estimeaza o crestere cu 30-40%, bazata mai ales pe vanzarea de produse High Definition (HD), au declarat reprezentantii companiei.
"Produsele High Definition (HD) reprezinta o nisa de piata mult mai putin expusa la efectele crizei decat produsele electronice traditionale. De aceea pentru 2009 estimam o crestere cu 200% a pietei" a declarat directiorul general si fondatorul E-Boda, Alexandru Dragoiu.

Pentru anul in curs, E-Boda estimeaza cifra de afaceri de 3,5 milioane euro in crestere cu 10% fata de 2007, cea mai mare parte a vanzarilor urmand a fi realizata in trimestrul IV, mai ales in perioada Craciunului, potrivit reprezentantilor companiei.

"Cred ca 40-45% din cifra de afaceri de anul acesta va fi realizata de segmentul DVD Playere, 35% de televizoarele Ultra-Slim, iar 10-15% de MP3 si MP4 playere", a spus Dragoiu.

Acesta a mai adaugat ca in 2008 cererea de produse HD va fi de 2.500-3.000 de unitati. De asemenea, de la lansarea lor pe piata romaneasca si pana la finele lui 2008 totalul vanzarilor de televizoare LCT si Plasma HD va fi de circa 800.000 de unitati.

E-Boda este cea mai cunoscuta marca romaneasca de DVD Playere cu peste 150.000 de aparate vandute de la introducerea producelor pana in prezent. Principalii sai distribuitori sunt retelele specializate precum Altex, Domo si Flanco, Hypermarketurile Carrefour, Cora si Pic dar si distributorii on-line.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri