Perot Systems a anuntat extinderea operatiunilor din Bucuresti si considera ca Romania este un centru tehnologic avansat si o componenta critica in livrarea serviciilor globale integrate in zona Europei, Orientului Mijlociu si Africii (EMEA), potrivit unui comunicat.
"Extinderea operatiunilor Perot Systems din Bucuresti reprezinta un eveniment important pentru noi. Decizia are la baza planurile companiei de a sustine o crestere in zona Europei, Orientului Mijlociu si Africii si de a dezvolta capacitatile globale de livrare a serviciilor, pentru a oferi cele mai bune resurse IT clientilor", a declarat Ferenc Szelenyi, Managing Director Perot Systems, EMEA.

Perot Systems este prezent pe piata din Romania inca din 2005, fiind parte componenta a centrelor de livrare globale ale companiei. In prezent, 70% din serviciile oferite de echipa din Romania se adreseaza clientilor din SUA, 24 de ore din 24, iar 30% dintre aceste servicii se adreseaza clientilor din zona EMEA, precum T-Home. Compania intentioneaza sa-si extinda echipa din Romania pentru a sprijini serviciile de aplicatii si infrastructura, datorita pozitionarii geografice si fusului orar, potrivit NewsIn.

"Din anul 2005, cand compania noastra a luat decizia strategica de a deschide un centru de suport in Romania, Perot Systems a inregistrat o crestere semnificativa pe piata locala. Extinderea actuala demonstreaza ca Romania reprezinta un centru de servicii cheie pentru companie, avand o industrie de profil bine dezvoltata si experti recunoscuti la nivel global", a declarat Ciprian Constantineanu, Country Manager Perot Systems Romania.

Potrivit acestuia, in Romania, Perot Systems isi sustine clientii in a-si atinge obiectivele prin intermediul solutiilor software, de infrastructura si serviciilor de consultanta. Cu ajutorul acestora, compania isi optimizeaza aplicatiile pentru a se alinia cu strategiile de business, isi controleaza costurile, isi imbunatateste infrastructura si securitatea informatiei si furnizeaza analize detaliate si consultanta specifice industriei in ceea ce priveste strategia, tehnologia, managementul, procesele etc.

In 2009, compania are in plan sa isi continue extinderea si maturizarea, in special in zona Europei, Orientului Mijlociu si a Africii, concentrandu-se pe recrutarea celor mai buni specialisti care sa se alature echipei.

Perot Systems este un furnizor global de servicii tehnologice si solutii de business. Prin abordarea flexibila si colaborativa, Perot Systems integreaza expertiza din intreaga companie pentru a furniza solutii specifice care permit clientilor sa-si accelereze cresterea, sa eficientizeze operatiunile si sa-si creeze noi nivele de valoare. Compania are sediul central in Plano, Texas si a raportat venituri de 2,6 miliarde de dolari pentru anul 2007. Compania are peste 23.000 de angajati in America, Europa, Orientul Mijlociu si Asia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri