Microsoft a trimis notificari catre 3.000 de angajati, gigantul software anuntandu-i pe acestia ca isi vor pierde locurile de munca, conform Cnet news, citat de NewsIn.
Grupul anuntase in ianuarie ca va disponibiliza pana la 5.000 de angajati in urmatoarele 18 luni. Pana acum au fost concediati 1.400 de angajati. In notificarea trimisa angajatilor, Steve Ballmer, directorul executiv al grupului, a lasat sa se inteleaga ca astfel de masuri nu sunt excluse in viitor.

Dupa anuntul facut de Microsoft in ianuarie, un senator american a cerut companiei sa renunte in primul rand la strainii care au viza de munca si nu la americani, ceea ce i-ar putea afecta pe numerosii romani care lucreaza in aceasta societate.

Totusi, Microsoft Corp a anuntat ca nu va favoriza angajatii americani sau straini, in contextul in care va disponibiliza mii de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri