UPC Romania a lansat in oferta sa digitala un nou canal de televiziune, cu tematica educationala.
Grila de programe include trei sectiuni, dedicate pe rand copiilor, familiei si adultilor.

"Da Vinci Learning este un canal educativ creat pentru intreaga familie. Noul canal este transmis doar prin televiziunea digitala", declara Silvia Tomaschek, video product manager UPC Romania.

Programele difuzate in timpul zilei se adreseaza intregii familii, oferindu-le posibilitatea de a invata impreuna. Adultii se bucura si ei de emisiuni dedicate, care trateaza subiecte precum lumea nano, momente revolutionare ale stiintei si istoriei umanitatii sau biografii celebre, in cadrul unor emisiuni precum "Universul documentarelor" sau "Academia Nocturna".

"Ne adresam intregii familii, de la cei mici la cei mari, astfel ca ne programam atent emisiunile in functie de nevoile fiecaruia. De exemplu, cei mici pot invata despre matematica, despre biologie, despre fizica si despre multe alte subiecte, intr-un mod foarte distractiv si inteligent", declara Ferdinand Habsburg, managing director Da Vinci Learning.

Da Vinci Media GmbH este o companie independenta si nu este parte a unui concern media mai mare. DVL produce si achizitioneaza programe, ghidandu-se numai dupa criteriul calitatii continutului.

Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.250.000 de clienti in 200 orase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri