Adrian Florea, un manager cu experienta pe piata locala de telecomunicatii, a preluat functia de director general al retailerului GSM Proton, preluat in urma cu un an de Vodafone Romania.
Adrian Florea a ocupat pozitia de director de marketing – directia Clienti Persoane Fizice in cadrul Vodafone Romania in ultimele 18 luni. Adrian are o bogata experienta, atat in marketing, cat si in vanzari, activand de peste 10 ani in industria de telecomunicatii.

Vodafone Romania l-a cooptat anul trecut pe Adrian Florea, fostul Manager Dezvoltare Produse si Servicii al Cosmote Romania, acesta ocupand o functie de managment in cadrul diviziei Vodafone dedicata clientilor rezidentiali.

“Noul director general va prelua toate responsabilitatile operationale si are mandatul sa asigure cresterea profilului si profitabilitatii Proton ca dealer si ca distribuitor. Prin experienta si pasiune, Adrian va sustine directia de dezvoltare a Proton si va lua deciziile strategice necesare in perioada pe care o traversam”, a comunicat Karsten Wildberger, presedintele Consiliului de Administratie al Proton, intr-un email transmis angajatilor companiei.

Vodafone Romania a preluat in martie anul trecut 66% din reteaua de retail GSM Proton Technologies, cu sediul in Radauti, judetul Suceava, unul dintre principalii parteneri de retail ai Orange Romania.

Cititi un Profil al Saptamanii, la care Adrian Florea a raspuns in ianuarie 2007: Adrian Florea: Cred doar in solutii, nu in esecuri

Top 10 mutari in managementul operatorilor de telefonie mobila, in 2008







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri