Dupa numirea lui Stefan Treiber in functia de CEO, conducerea companiei desemneaza noi oameni pentru functiile de director , Chief Financial Officer si Program Manager, in linie cu planurile de capitalizare si de restructurare anuntate deja.
Incepand cu aceasta luna, Adrian Olteanu va prelua functia de Deputy CEO, in timp ce Bogdan Lungu va ocupa functia de director financiar, iar Roland Ristig va prelua postul de Program Manager.

Conform oficialilor Flamingo International, managementul este astfel adaptat pentru a corespunde proceselor de restructurare prin care va trece compania, obiectivul fiind de a maximiza potentialul echipei de conducere si, implicit, resursele disponibile in interiorul organizatiei. In acest sens, o alta schimbare semnificativa este si unirea fortelor de vanzari retail si de distributie directa sub conducerea unui singur manager.

Adrian Olteanu a fost implicat, incepand cu anul 2003, in cele mai importante proiecte ale companiei, incluzand listarea la Bursa, achizitia Flanco si integrarea acesteia in structurile Flamingo International sau in proiectul actual de restructurare a companiei. Adrian Olteanu ocupa din anul 2007 si functia de Chief Operations Officer, cu responsabilitati in coordonarea departamentelor Purchasing, Resurse Umane, Logistica si IT.

Expertiza sa in Flamingo implica responsabilitati in zona de controlling şi reporting a companiei, anterior anului 2007 detinand pozitiile de Business Controller si Financial Analyst.

Bogdan Lungu preia functia de Chief Financial Officer, avand o experienta de peste opt ani in domeniul financiar-contabil, dintre care sase la Ernst&Young. Aria sa de expertiza include identificarea solutiilor de optimizare a cheltuielilor si cash-flow management, controlul si reducerea costurilor, dar si pregatirea si gestionarea diferitelor variante de buget, analiza de buget si de cash-flow etc.

O alta numire este cea a lui Roland Ristig in functia de Program Manager, acesta urmand sa isi concentreze activitatea in zona de gestionare si implementare a proiectelor derulate in prezent de companie in directia accelerarii proceselor interne.

“Revigorarea managementului este necesara si binevenita, pentru ca reprezinta o adaptare la schimbarile prin care trece compania, in contextul general al pietei. Sunt decizii strategice, care tin cont de interesele companiei si care pregatesc grupul pentru relansarea financiara si dezvoltarea viitoare. Am mare incredere in echipa de management Flamingo, membrii acesteia avand pregatire vasta in proiecte de restructurare si dezvoltare a proceselor operationale si financiare. Sunt convins ca acesti oameni, potriviti pentru nevoile prezente ale companiei, vor scrie o noua poveste de succes in istoria Flamingo International”, a declarat Stefan Treiber (foto), proaspat numit in functia de CEO al companiei.

Fondul american de investitii QVT, unul dintre actionarii Flamingo International, a cerut recent includerea pe ordinea de zi a adunarii generale extraordinare a actionarilor din august 2009 a unui punct cu privire la dizolvarea companiei, fara ca aceasta sa fie insotita de o motivatie sau de o argumentatie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri