Google a lansat o optiune a serviciului gratuit de procesare de cuvinte si prezentari Google Docs prin care documentele vor fi traduse in 42 de limbi, potrivit managerului asociat al Google Docs, Rita Chen.
Cei interesati de acest serviciu isi pot traduce textele in cateva secunde iar formatul paginii ramane acelasi indiferent de limba aleasa.

"Traducerile nu sunt perfecte, dar lucram incontinuu pentru a imbunatati calitatea lor ", a declarat Chen pe blogul oficial al celui mai important motor de cautare la nivel mondial.

Google ofera traduceri prin mai multe servicii printre care Gmail si Google Translate. Romana a fost introdusa in Google Translate in luna mai a anului trecut, in acest moment aceasta aplicatie a Google fiind disponibila in 51 de limbi.

Google are o cota de piata de 65% din cautarile online, principalii sai competitori, Yahoo si Microsoft, care au semnat in iulie o alianta pe zece ani, detinand 19,6%, si respectiv, 8,4% din cautarile pe Internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri