Advantage Software Factory (ASF), firma specializata pe aplicatii de colectare debite restante si managementul relatiei cu clientii, estimeaza afaceri de doua milioane de euro in 2009, mai mari cu 25% fata de 2008, informeaza compania.
Solutiile de colectare in banci vor insemna circa un milion de euro din businessul ASF, mai mult cu 33% fata de anul trecut.

“Criza a impulsionat cererea pentru sisteme de colectare a debitelor restante. Cresterea se bazeaza pe nevoia tot mai multor organizatii de a folosi un sistem de colectare, care sa ajute la recuperarea datoriilor si la reducerea importanta a costurilor generate de activitatea de colectare” a declarat Stefan Paun, directorul general al ASF, companie care se afla de asemenea in topul Deloitte al celor mai dinamice 50 de companii IT din zona Europei Centrale si de Est.

Capone detine peste 50% dintre implementarile de sisteme de colectare in banci, printre clienti numarandu-se ING Bank, Unicredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank, Millenium Bank, Alpha Bank, Banca Romaneasca, potrivit companiei.

“Exista o piata a aplicatiilor de colectare, dar deocamdata este o nisa foarte mica si greu de estimat ca valoare. Insa, oricum s-ar face o estimare, sigur avem o pozitie dominanta in Romania, iar cererea va creste semnificativ abia de acum incolo”, este de parere managerul ASF.

ASF este o firma romaneasca infiintata in 2001 cu peste 50 de angajati care a dezvoltat patru linii de afaceri: sistemul de colectare Capone, suita de aplicatii AnytimeCRM, software-ul de raportare NextReports si dezvoltarea de solutii la cererea clientului.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri