Dupa ce a lansat un portofoliu de abonamente cu oferte pentru cei care vor sa-si schimbe operatorul, Cosmote anunta o noua extraoptiune, dedicata clientilor companiei care calatoresc des in strainatate.
Odata activata extraoptiune, abonatii pot utiliza in roaming minutele in afara retelei incluse in planul lor tarifar. Roaming Traveler este disponibila in 30 de tari, inclusiv cele 27 de state ale Uniunii Europene, Liechtenstein, Norvegia si Islanda.

Prin intermediul extraoptiunii Roaming Traveler, apelurile initiate din cele 30 de tari vor fi tarifate numai cu o taxa initiala de 0,90 euro (fara TVA) pentru fiecare 30 de minute de convorbire, iar minutele consumate sunt cele incluse in abonament, in afara retelei.

Pentru consumul ce depaseste minutele incluse, utilizatorii vor plati numai 0,26 euro/minut (fara TVA), plus taxa de initiere. Apelurile primite in roaming sunt tarifate doar cu 0,90 euro pentru fiecare 15 minute de convorbire.

"Roaming Traveler permite clientilor companiei sa utilizeze in roaming minutele nationale incluse in planurile lor tarifare, astfel incat ne asteptam sa inregistram o crestere a traficului atat pentru clientii rezidentiali cat si cei de business", a declarat Isabela Furtuna, manager departament postpaid market development & retail international offering Cosmote.

Extraoptiunea poate fi activata in tara in mod gratuit printr-un apel la *100# (numar disponibil gratuit si in roaming) sau la 1234 (serviciul de relatii cu clientii) sau un SMS cu textul "A RT EO" la acelasi numar.

Statisticile de date de trafic in roaming ale companiei arata ca in perioada vacantelor de vara (iunie – august 2009), clientii Cosmote au preferat calatoriile in Italia, Grecia, Germania, Bulgaria, Ungaria, Spania, Austria, Turcia, Franta si Marea Britanie. In aceeasi perioada (iunie – august 2009), traficul de voce in roaming a inregistrat o crestere de 184%.

Citeste si Orange, Vodafone si Cosmote reduc tarifele de roaming

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri