RCS&RDS, compania cu cei mai multi clienti de Internet pe piata locala, a lansat Internetul mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps si in Bucuresti la doua luni dupa lansarea acestuia in Timis si Bihor, pana la finalul anului urmand sa ofere serviciul in alte zece orase.
Digi Net Mobil este in toata tara la viteze de 384 kbps si in sapte mari orase din Romania, Timisoara, Bihor, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, la viteze de pana la 7,2 Mbps la preturi de 0 lei, 10 lei si 15 lei. Pana la finalul anului, RCS & RDS va lansa serviciul de internet mobil de 7,2 Mbps in Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Resita, Bacau, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui, Valcea, potrivit lui Ovidiu Popa, directorul comercial al RCS & RDS.

Serviciul este disponibil gratis pentru abonatii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de pana la 100 Mbps), la pretul de 10 lei (inclusiv TVA) - pentru abonatii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de pana la 50 Mbps), dar si pentru abonatii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV

De asemenea, operatorul percepe tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clientii Digi Mobil (telefonie mobila) cu abonament de 0 eurosi in abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii exclusiv la Digi Net Mobil.

Odata cu extinderea serviciului de internet mobil de 7,2 Mbps, compania face o oferta pentru abonatii la telefonia mobila de doi euro, care pana acum dispuneau de tarif per trafic de 0,05 euro/1 Mb, oferind clientilor noile abonamente de 10 lei (inclusiv TVA), cu trafic nelimitat.

Astfel, cei care doresc sa aiba internet pe telefoanele mobile si nu sunt deja clienti ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de doi euro si beneficiaza de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat.

De asemenea, acestia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro si pot avea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibila pe telefoanele mobile cu un modem 3G incorporat care sa permita viteze de pana la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Extinderea serviciului de internet mobil cu oferta RCS&RDS prin care oricine achizitioneaza pana la 31 ianuarie 2010 un serviciu Digi al RCS & RDS sau pachetul complet de televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila, beneficiaza de trei luni de abonament gratuit.

Atat abonatii din Bucuresti, cat si cei care achizitioneaza Digi Net Mobil intr-unul din orasele in care acest serviciu al RCS & RDS a fost lansat pana la aceasta data, pot avea internet mobil gratuit in primele trei luni de abonament.

In 2008, potrivit Ministerului de Finante, RCS&RDS a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro, fata de un profit de 18,5 milioane euro in 2007, in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 11,6% de la 346,5 milioane euro in urma cu doi ani la 386,7 milioane euro in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri