Viitoarea versiune a iPhone ar putea fi disponibila din luna iunie si va include noi functii, precum ecranul OLED si camera foto-video mult mai avansata, a declarat analistul Robert Chen din partea Goldman Sachs, citat de Bloomberg.
"Apple va pune accent pe inovatie atat pe partea de hardware, cat si pe sistemul software in noul iPhone", sustine analistul, care a refuzat sa dezvaluie identitatea persoanei care i-a furnizat informatiile.

Terminalul va integra o noua carcasa de plastic similara cu cea folosita la Magic Mouse, care vor inlocui butoanele mecanice.

De asemenea, operatorul telecom KT din Coreea de Nord a anuntat recent ca Apple planuieste sa lanseze o versiune 4G a iPhone-ului in luna aprilie a acestui an.

Reprezentantii companiei au declarat ca smartphone-urile vor avea ecran OLED (Organic Light-Emitting Diode) si functii de videochat, precum si baterie detasabila. Noul iPhone 4G ar putea avea procesoare dual core si chip-uri grafice mai puternice care vor furniza o rezolutie video mai buna.

Steve Dowling, purtatorul de cuvant al Apple, a declarat ca nu poate comenta zvonurile si speculatiile.

Actualizarea iPhone-ului vine pentru a raspunde ofertei Google, care in urma cu o saptamana a lansat Nexus One, a declarat Chen.

Analistii se asteapta ca Samsung Electronics si LG Electronics sa lanseze noi telefoane inteligente pentru a-si imbunatati oferta. Pentru Apple, creatorul playerelor de muzica iPod si a computerelor Mac, vanzarile de iPhone-uri au reprezentat 23% din veniturile companiei in trimestrul al treilea, fiind depasite doar de laptop-uri ca sursa de venituri, potrivit Bloomberg.

Telefonul ar putea include o noua versiune a sistemului de operare iPhone ca parte a unei reconstructii a magazinului de aplicatii Apple, a declarat analistul.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri