Furnizorul de solutii informatice de business Wizrom Software, se asteapta in 2010 sa obtina afaceri de pana la 9 milioane dolari, la fel ca in anul trecut.
"Pentru 2010 ne asteptam la mentinerea cifrei de afaceri si vom continua sa ne indreptam atentia catre promovarea solutiilor de optimizare a proceselor de business, care consider ca isi vor continua trend-ul ascendent", declara Zemy Apfelbaum (foto), managing director al companiei.

Wizrom Software a inregistrat in 2009 o valoare totala a contractelor similara cu cea din anul precedent. De asemenea, in pofida tendintei generale de diminuare a investitiilor, 150 de noi clienti s-au adaugat portofoliului existent. Cifra de afaceri a grupului (Wizrom Software, WizSalary Software si filialele externe) s-a situat la 9 milioane dolari.

Similar anilor trecuti, principalele venituri ale companiei au provenit din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro.

"Daca ne referim la acest segment, cu toate ca valoarea contractelor a cunoscut o crestere de 5%, nu intregul venit a fost inregistrat de companie pentru anul 2009, datorita esalonarilor de plata acordate clientilor", a adaugat Apfelbaum.

Solutia WizSalary, lider pe segmentul de piata dedicat solutiilor de payroll, management de personal si resurse umane, a depasit pragul de jumatate de milion de angajati gestionati, target anuntat la inceputul anului 2009. Astfel, WizSalary administreaza in acest moment 20% din salariatii din mediul privat, fiind utilizat de peste 1.550 de companii din toate domeniile de activitate.

"Solutiile de logistica, si ma refer aici la aplicatiile de optimizare a rutelor, SFA (Sales Force Automation) si WMS (Warehouse Management System), au inregistrat cea mai mare crestere in 2009 (aproximativ 20% fata de anul anterior), trecand pentru prima data pragul de 1,5 milioane dolari. Acest fapt se incadreaza in tendinta generala a companiilor de a­-si indrepta atentia catre solutii de optimizare a proceselor de business, care sa se reflecte in cel mai scurt timp in reducerea semnificativa a costurilor operationale", a mai spus managing director-ul companiei.

Solutia de business intelligence, Panorama, s-a mentinut in 2009 la nivelul anului precedent, aducand companiei venituri de 0,7 milioane USD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri