Ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Zsolt Nagy, participa azi, la Bruxelles, la a XIV-a editie a Global Forum. Evenimentul se desfasoara la Palatul dEdmont din Bruxelles si este organizat in parteneriat cu Guvernul Federal al Belgiei, bucurandu-se de o larga participare a Comisiei Europene. Ministrul Zsolt Nagy va participa la sesiunea principala de deschidere alaturi de Jose Manuel Barosso, presedintele Comisiei Europene, a excelentei sale Guy Verhosfstadt, primul-ministru al Belgiei, Viviane Reding, comisar european pentru Societate Informationala si Media, precum si Donald Abelson, seful Biroului International al Comisiei Federale a Comunicatiilor din SUA, prilej cu care va sustine o alocutiune de prezentare a stadiului actual si a perspectivelor de dezvoltare a domeniului IT&C in Romania.

Global Forum 2005 dezbate cateva proiecte cu caracter inovativ, provenind din diverse zone ale globului, in vederea impulsionarii initiativelor de acest gen. Romania va prezenta Proiectul SVN Rom@nia, bazat pe un concept inovativ pur romanesc, ce poate revolutiona la nivel global conceptul de card de identitate si pe cel de card bancar, prin combinarea celor doua functii utilizand un singur smart-card multi-aplicatie. Conceptul SVN este aplicabil in toate tarile cu o economie in curs de dezvoltare, implementarea lui determinand un puternic impuls pentru cresterea economica, a luptei impotriva birocratiei, economiei subterane si terorismului international.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri