Cisco Romania, filiala locala a celui mai mare producator de echipamente de retea la nivel mondial, l-a numit pe Cristian Popescu in functia de director general al operatiunilor din Romania, dupa ce a ocupat interimatul la conducerea companiei din iulie 2009.
Cristian Popescu, in varsta de 44 de ani, s-a alaturat echipei Cisco Romania in anul 2004 ca Enterprise Account Manager (manager de vanzari pentru conturi mari). Inainte de numirea ca director general, a condus echipele de vanzari ale segmentelor Enterprise, Mid-Market si SMB (companii mari, medii si mici).

El a contribuit la dezvoltarea unor proiecte in domeniul comunicatiilor de voce bazate pe IP.

Absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti - Facultatea de Inginerie Electrica - Cristian Popescu detine si o certificare postuniversitara in vanzari si marketing de la Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS).

Anterior, directorul general al Cisco a fost Bogdan Constantinescu, care a preluat din octombrie functia de director general al Frontal Communcation, una dintre cei mai importante companii romanesti de integrare de sisteme IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri