Operatorul de telecomunicatii lanseaza pe 22 martie un nou portofoliu de servicii internet de mare viteza prin care incearca sa-si personalizeze serviciile, anunta compania
Cele trei pachete se numesc Surf, Play si Power.

Abonamentul “Surf” este pentru cei care folosesc ocazional internetul si pentru viteze de 2 Mbps pentru download, tarifele percepute sunt de la 2,9 euro/luna, fara TVA.

Abonamentul "Play" este potrivit pentru majoritatea utilizatorilor si ofera viteze intre 4 si 50 Mbps, in functie de tehnologia utilizata, preturile incepand de la 4,4 euro/luna, fara TVA.

Cel de-al treilea abonament, "Power", se adreseaza celor care folosesc intens internetul, cu nevoi ridicate de download care variaza intre 8 si 100 Mbps, in functie de tehnologia folosita. Tarifele lunare incep de la 5,9 euro/luna, fara TVA.

Romtelecom lanseaza de asemenea solutiile de securitate Norton AntiVirus 2010 si Norton Internet Security 2010, cu preturi care incep de la 1 euro pe luna (fara TVA).

Noii clienti Clicknet vor beneficia de gratuitate pe o perioada de 3 luni pentru oricare dintre cele doua produse Norton.

Cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala a avut anul trecut afaceri de 807,7 milioane de euro, mai mici cu 7,2% fata de cele 869,9 milioane de euro inregistrate in 2008.

In 2009 numarul clientilor de internet (Clicknet) a crescut cu 24,1% la 807.362 de persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri