RATB vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru internet wireless

Regia Autonoma de Transport Bucuresti vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru a achizitiona serviciul de internet wireless care sa fie instalat in mijloacele de transport in comun.

Oferta a fost publicata pe portalul licitatiilor publice si suma acopera intre 1.350 si 1.580 de aparate, care vor fi accesibile pentru o perioada de 17 luni, potrivit News.ro.

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 15 mai 2017, iar valoarea estimata a contractului este de 1.343.000 de euro, fara TVA. RATB va plati acest serviciu din „surse proprii, cu ordin de plata in termen de 30 de zile”.

Primarul general Gabriela Firea declara, in 30 ianuarie, ca in mijloacele de transport in comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru calatori.

"Regia Autonoma de Transport Bucuresti va initia o procedura prin care in troleibuze, autobuze si tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toti calatorii care vor beneficia de transportul public”, spunea Gabriela Firea.

Citeste si:
Proiect de lege reprobabil al Ministerului Educatiei
Proiect de lege reprobabil al...

In proiectul aprobat atunci in Consiliul General al Municipiului Bucuresti se arata ca au fost primite solicitari de la bucuresteni pentru introducerea de internet wireless, mai ales pe traseele RATB folosite de tineri spre institutiile de invatamant sau spre zone de agrement, dar si pe traseele mai lungi sau cele care asigura legatura cu Aeroportul “Henri Coanda”.

CITESTE SI: Primaria Capitalei va implementa benzi unice pentru RATB din luna iunie


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri