In mijloacele de transport in comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru calatori si o aplicatie prin care acestia vor putea afla timpul de asteptare si traseul pe care trebuie sa il parcurga, a anuntat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Regia Autonoma de Transport Bucuresti va initia o procedura prin care, atat in troleibuze, autobuze si tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toti calatorii care vor beneficia de transportul public”, a declarat Firea. Primarul Capitalei a adaugat ca va fi creata o aplicatie prin care calatorii vor putea sti care este timpul de asteptare, traseul pe care il parcurge vehicului, conform News.ro.

"De asemenea, tot printr-o aplicatie, pe care o va organiza Regia, calatorii vor putea afla care este timpul de asteptare, precum si informatii despre traseul vehicului pe care doresc sa il ia. Cred ca ajungem si noi cu pasi, chiar daca nu prea rapizi, dar cu pasii pe care ni-i permitem acum, in randul tarilor civilizate si al marilor capitale”, a mai spus Firea.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Din desert in jungla, printr-o singura lentila: antiteza civilizatiei
Setari Cookie-uri