Zitec, unul din principalii dezvoltatori locali de solutii si aplicatii software, anunta extinderea portofoliului prin dezvoltarea unei solutii dedicate utilizatorilor retelei sociale Facebook.
Prima aplicatie, lansata astazi pentru utilizatorii Facebook se numeste HotelPeeps si a fost conceputa pentru a sprijini turistii in alegerea locurilor de cazare.

Daca pana acum turistii care isi planificau singuri excursiile studiau diverse oferte financiare si recenzii de pe site-uri internationale, HotelPeeps va prezenta recomandari de hoteluri din partea prietenilor apropiati, mai exact aceia dintre ei ce au fost in acel oras sau statiune.

“Mizam pe ideea ca o recomandare venita de la un prieten conteaza mult mai mult decat o recenzie, oricat de buna, realizata de un necunoscut. Prin intermediul HotelPeeps se vor putea cere lamuriri suplimentare din partea prietenilor care au fost acolo si astfel decizia alegerii unui hotel va fi mult mai usoara”, argumenteaza ideea dezvoltarii aplicatiei Alexandru Lapusan (foto), CEO Zitec.

Un prim obiectiv al companiei este atragerea a peste 50.000 de utilizatori in 2010, tinta considerata realista de managerul Zitec, care ia in calcul cei aproape 900.000 de utilizatori romani ai comunitatii Facebook si cresterea foarte puternica din ultimele luni a acestei retele.

Avand in vedere ca solutia este dezvoltata si in limba engleza, initiatorii proiectului se asteapta pe viitor la o adoptie din ce in ce mai puternica a aplicatiei si de catre membrii retelei sociale din intreaga lume.

HotelPeeps nu doar impartaseste recomandari de hoteluri, ci ofera si cele mai bune preturi de cazare pentru acestea, fiind interconectata cu sistemul de rezervari hotels.paravion.ro, dezvoltat la sfarsitul anului trecut de Zitec pentru agentia Millennium Tour.

“HotelPeeps este o abordare noua a Zitec, fiind o aplicatie dedicata exclusiv unei retele sociale. Intentionam sa extindem portofoliul pe acest segment prin alte 2 proiecte pana la sfarsitului anului”, a adaugat Lapusan.

Dezvoltarea HotelPeeps a durat 4 luni, echipa de proiect incluzand 6 persoane si va fi urmata de o promovare in exclusivitate pe Facebook. Aplicatia va fi permanent imbogatita cu noi functionalitati, iar prima dintre ele va simplifica planificarea unei excursii impreuna cu prietenii.

Zitec este un furnizor de solutii si aplicatii software care lucreaza in principal cu firme din SUA, Danemarca, Canada, Marea Britanie, Cipru, Italia si Germania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri