Programele de internship sunt axate pe tehnologiile de programare web in PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails, .NET dar si pe testarea aplicatiilor software, Zitec oferind in prezent cate doua, respectiv trei pozitii pentru fiecare dintre acestea.

„Am deschis 16 pozitii in cadrul programelor de internship, pentru care estimam ca se vor inscrie peste 450 de candidati. Cei selectati vor avea ocazia de a lucra alaturi de specialistii Zitec pe proiecte reale si deosebit de interesante si speram ca, la finalul stagiului, toti participantii sa se alature echipei”, a precizat Florentina Greger, HR manager Zitec.

Programele se adreseaza tinerilor studenti si absolventi pasionati de dezvoltarea web, care sunt motivati sa isi construiasca o cariera profesionala in domeniu. Candidatii trebuie sa aiba studii cu profil tehnic, cunostinte de baza de PHP, MySQL, C#, ASP.NET, MS SQL Server, OOP, HTML, JavaScript, Apache sau Linux, potrivit programului pentru care aplica, si cunostinte avansate de limba engleza. Pentru anumite programe de internship (cum ar fi Ruby on Rails) sau testare, cunoasterea tehnologiei sau a conceptelor de testare software nu sunt obligatorii, dar reprezinta un avantaj. Zitec cauta persoane atente la detalii, entuziaste si proactive, carora le face placere sa lucreze in echipa si, mai ales, care sa se incadreze bine in spiritul echipei actuale.

Investitii de peste 20.000 euro in training-uri pentru membrii echipei Zitec

In 2013, Zitec a derulat programe prin care membrii echipei au obtinut certificari profesionale specifice, au participat la conferinte nationale si internationale si au beneficiat de cursuri de training cu profil tehnic, dar si de programe de dezvoltare personala si organizationala.

Anul acesta, reprezentantii companiei vor aloca peste 20.000 euro pentru programe prin care membrii echipei sa continue obtinerea de certificari profesionale de profil, sa participe la conferinte pe teme specifice domeniului in care activeaza, dar si la cursuri de project management si programe de training soft skills.

Citeste si:

„In 2014, ne-am propus sa ne concentram atat pe dezvoltarea competentelor tehnice, 60% dintre training-uri fiind de profil tehnic, dar si pe soft-skills, 40% dintre acestea axandu-se pe dezvoltarea abilitatilor”, a mai precizat Florentina Greger.

In prezent, echipa Zitec numara peste 90 de specialisti software, reprezentantii companiei estimand sa ajunga la peste 120 de specialisti pana la sfarsitul acestui an.

Zitec activeaza in industria IT din Romania, fiind specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe.

Sursa foto: Internship, Shutterstock