Zitec.com, furnizor major de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate din Romania, anunta deschiderea oficiala a noului sediu din Brasov. Noul sediu Zitec are o suprafata de 155 mp si este situat la etajul 1 al Cladirii Neorama, unul dintre cele mai moderne spatii arhitecturale din Brasov. Tranzactia a fost realizata prin intermediul iAdvise, companie de consultanta imobiliara din Brasov, lider pe segmentul comercial.

In cadrul biroului din Brasov activeaza in prezent o echipa formata din 6 persoane, inclusiv pozitii cheie precum Business Performance Strategist sau Lead Software Developer. Pentru urmatorul an, compania si-a propus sa continue procesul de recrutare si sa angajeze 20 de dezvoltatori software si specialisti in Digital Marketing, pe toate nivelurile de experienta.

Candidatii care doresc sa aplice pentru pozitiile de entry-level trebuie sa aiba cunostinte de baza in programare si sa cunoasca limba engleza. Programatorii ce vizeaza job-uri de nivel mediu si senior au nevoie de minim 2 ani de experienta.

“Brasov e primul oras din tara unde deschidem un birou permanent in plus fata de cel din Bucuresti si continuam astfel sa marim echipa Zitec, care include in acest moment peste 160 de colegi. In Brasov vom cauta atat programatori, QA, specialisti in Digital Marketing, cat si alte roluri importante pentru noi. Nu va exista o diferenta fata de structura din Bucuresti.”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Fondator Zitec.

In plus, colegii din Brasov si Bucuresti au libertatea de a lucra oricand in oricare dintre cele doua birouri, in functie de nevoile acestora.

„Odata cu inaugurarea biroului din cladirea Neorama, introducem si un concept nou: FlexiCity. Daca pana acum colegii puteau sa aiba un program flexibil in ceea ce priveste orele de lucru, zilele de lucru sau lucrul de acasa, acum introducem si optiunea FlexiCity: colegii vor putea opta sa lucreze fie din biroul din Bucuresti, fie din cel din Brasov, atat timp cat activitatea din echipele lor nu este afectata.”, a adaugat Lapusan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri