HP a anuntat extinderea portofoliul sau de oferte pentru companiile de dimensiuni mari prin noi solutii bazate pe Windows, asigurandu-le astfel clientilor o flexibilitate mai mare, scalabilitate si performante mai bune comparativ cu sistemele competitive.
Compania ofera Microsoft SQL Server 2005 si Microsoft BizTalk Server 2006, ca parte a portofoliului sau de oferte pentru companiile de dimensiuni mari, format din servicii HP de consultanta, integrare si suport, sisteme HP BladeSystem, servere HP ProLiant si HP Integrity, alaturi de solutii HP StorageWorks.

Dupa cum arata si rezultatele unui benchmark recent, aceste solutii le ofera clientilor o fiabilitate extraordinara, performante remarcabile si o scalabilitate fara precedent.

Serverele HP care ruleaza Microsoft SQL Server 2005 ajuta deja clienti ca Acosta Sales and Marketing, Chicos FAS, Inc. si First American Title Insurance Company sa raspunda rapid oportunitatilor si schimbarilor pe care le intampina in afaceri.

Baza noastra de date cu titluri si garantii trebuie sa fie extrem de accesibila pentru cei 15.000 de utilizatori din cele 1300 de birouri, spune Larry Godec, prim vicepresedinte si director IT la First American Title Insurance Company. Serverele HP Integrity Superdome, pe platforma Windows si SQL Server 2005, ofera o anduranta IT exceptionala si o performanta sustinuta a bazei de date, care, credem noi, ne va imbunatati productivitatea si abilitatea de a raspunde mai rapid dinamicii pietei.

HP are o experienta indelungata in furnizarea unei game extinse de tehnologii de la baze de date relationale de dimensiuni mici pana la solutii de tip business intelligence pentru companii de dimensiuni mari care incorporeaza intreaga gama de tehnologii Microsoft, inclusiv ofertele SQL Server.
Mai multe informatii despre solutiile HP si SQL Server 2005 sunt disponibile la adresa www.hp.com/solutions/microsoft/sql.

Benchmark-uri record valideaza performanta serverelor HP si scalabilitatea obtinuta cu SQL Server 2005

HP a obtinut la numeroase benchmark-uri cele mai bune rezultate din industrie. Cele mai recente rezultate, inregistrate intr-un benchmark record cu 64 de procesoare, realizat cu ajutorul unei solutii mySAP ERP 2004 pe aplicatii SAP standard pentru vanzari si distributie, pe trei nivele, pe platforma Windows, demonstreaza performanta aplicatiilor SAP pe servere HP Integrity.



In timpul benchmark-ului, serverul HP Integrity Superdome cu 64 de procesoare, ruland Microsoft SQL Server 2005, a suportat 93.000 de utilizatori SAP SD si a procesat complet 9.360.000 de comenzi intr-o ora.(1) Rezultatele record demonstreaza performanta si scalabilitatea superioara a serverelor HP Integrity, care raspund celor mai solicitante baze de date si aplicatii ale clientilor.

Rezultatele benchmark-ului anuntat astazi vorbesc despre angajamentul reciproc dintre HP si Microsoft de a le furniza clientilor cele mai inalte performante si scalabilitate Windows, la toate nivelele unui centru de date, spune Mark Hudson, vicepresedinte de marketing al diviziei Enterprise Storage and Servers din cadrul HP. Marca noastra distincta este benchmark-ul SAP cu SQL Server 2005, ruland pe servere HP Integrity Superdome, pentru ca acesta arata ca Microsoft si HP ofera impreuna solutii flexibile si standardizate, cu scalabilitatea si performanta tipica solutiilor bazate pe procesoare RISC.
HP face cunoscute si alte rezultate ale unor benchmark-uri importante la care au fost supuse serverele HP Integrity cu Microsoft SQL Server 2005:

- HP a obtinut rezultate TPC-H superioare pe servere HP Integrity, demonstrand performanta impresionanta a suportului de decizie, un criteriu esential pentru a raspunde necesitatilor de tip business intellingence ale clientilor din organizatiile de dimensiuni mari. HP s-a situat pe primul loc la benchmark-ul TPC-H de 3 TB, realizat pe procesoare Intel Itanium 2 si platforma Windows, obtinand 30.956 QphH cu serverul HP Integrity Superdome pe platforma Microsoft SQL Server 2005.(2) In plus, HP a obtinut un rezultat remarcabil de 17.725,9 QphH, pe serverul HP Integrity rx8640 cu sistem de operare Microsoft SQL Server 2005, depasind astfel cu 17 procente performantele competitorul imediat urmator, la un pret cu 30 de procente mai mic per interogare.(3)

- HP a atins un nou nivel de referinta printr-un benchmark Siebel 7.7.1 finalizat recent, in care a suportat 30.000 de utilizatori simultan, cu serverul HP Integrity rx8620 cu sistem de operare Microsoft SQL Server 2005. Rezultatul arata ca serverele HP Integrity si Microsoft SQL Server 2005 pot furniza o performanta si o scalabilitate care raspund cerintelor celor mai extinse implementari Siebel.

Este, de asemenea, disponibila si o serie de rezultate record ale unor benchmark-uri HP ProLiant folosind SQL Server 2005, care demonstreaza performanta solida a acestei combinatii puternice. Astfel, pe 4 noiembrie 2005, intr-un benchmark TPC-C(4) realizat pe serverul HP ProLiant DL585, s-a situat pe primul loc SQL Server 2005 pentru sisteme cu patru procesoare; de asemenea, a fost primul sistem cu patru procesoare care a depasit 200.000 de tranzactii tpmC. ProLiant 585 a depasit performantele celui mai bun server IBM POWER5 cu patru procesoare, la un pret cu 41 de procente mai mic, fiind de asemenea cu 46 de procente mai rapid decat cel mai bun sistem SQL Server IBM 366 xSeries cu patru procesoare, la un pret mai mic de jumatate.(4) In plus, HP ProLiant DL585 a obtinut o performanta de doua ori mai mare decat cel mai bun rezultat obtinut de un sistem Dell cu patru procesoare, la un cost cu 36 de procente mai mic.(4)

Serverul HP ProLiant DL385 cu SQL Server 2005 a ocupat recent primul loc intr-un benchmark TPC-C pentru doua procesoare (5) , fiind pentru prima data cand un sistem cu doua procesoare a depasit 100.000 de tranzactii tpmC. Acesta a depasit cu 40 de procente cel mai bun rezultat obtinut de un sistem Dell cu doua procesoare.(5)

Benchmark-ul TPC-H la 100 GB, realizat pe serverul HP ProLiant DL585 folosind hard disk-urile HP Serial Attached SCSI (SAS) a depasit toate celelalte performante, inclusiv cele mai bune rezultate obtinute de serverele POWER5 de la IBM si SPARC de la Sun la mai putin de un sfert din cost.(6)

"In calitate de partener strategic in industrie, HP ofera beneficii reale pentru clientii nostri comuni, cum ar fi de exemplu abilitatea de a furniza sisteme foarte scalabile si expertiza in gestionarea si integrarea datelor, spune Paul Flessner, prim vicepresedinte al diviziei Server Applications, Microsoft Corp. De asemenea, portofoliul de servere HP le permite clientilor nostri sa implementeze SQL Server 2005 impreuna cu o gama variata de procesoare - Opteron, Xeon sau Itanium bazandu-se pe cerintele unice impuse de volumul aplicatiilor lor.


Fundamentul optim pentru solutiile de tip business intelligence
Lider in implementarea de solutii de tip data warehousing si business intelligence (7), HP ofera servicii de consultanta si integrare pentru construirea unor solutii care folosesc ca elemente principale SQL Server 2005 si instrumente de analiza de la Microsoft. Solutia HP de optimizare a lantului de aprovizionare pentru producatori le permite clientilor sa raspunda provocarilor intampinate in achizitionarea si livrarea componentelor din stoc, in raport cu vanzarea produselor asociate, pe parcursul intregului ciclu de viata al produselor.

De asemenea, HP ofera solutii care incorporeaza noul BizTalk Server 2006, pentru a ajuta clientii sa realizeze o conexiune eficienta intre angajati, clienti si parteneri, prin procese de afaceri usor de gestionat, care ajuta la realizarea unor interactiuni automate lasandu-le astfel directorilor de centre de date mai mult timp, pentru a folosi IT-ul pentru inovarea afacerilor.

Visual Studio 2005 si HP intensifica productivitatea solutiilor .NET
Prin cei 23.000 de specialisti HP certificati Microsoft si cei 3.400 de specialisti Microsoft certificati HP, cele doua companii isi ajuta clientii sa dobandeasca o prezenta mai agila si mai adaptabila in afaceri. Folosind Visual Studio 2005, proiectat pentru a intensifica productivitate dezvoltarii de aplicatii, consultantii si dezvoltatorii HP pot crea servicii web si solutii .NET pentru clienti, chiar si mai rapid.

Dezvoltatorii vor obtine beneficii maxime cu Visual Studio 2005 in combinatie cu serverele HP pe 64 de biti. Prin integrarea aplicatiei native .NET Framework 2.0 in Visual Studio 2005, companiile de dimensiuni mari pot implementa cu usurinta aplicatii native pe 32 si pe 64 de biti, atat pe serverele HP ProLiant cat si pe HP Integrity.

O colaborare de peste 20 de ani continua sa le furnizeze valoare clientilor

Cu peste 20 de ani de cooperare in domeniul proiectarii, testarii si serviciilor de suport pentru clienti, HP si Microsoft impartasesc obiectivul comun de a le furniza clientilor o experienta completa exceptionala, la un pret accesibil.

HP le ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona SQL Server de la un singur furnizor, impreuna cu componente hardware integrate si testate, software, servicii de implementare si consultanta pentru afaceri. HP este un consultant de incredere in integrarea datelor si este recunoscut de Microsoft ca Prim Integrator la Nivel Mondial (Worldwide Prime Integrator) pentru BizTalk Server si alte tehnologii Microsoft, inclusiv .NET.

In calitate de Gold Certified Partner pentru solutii bazate pe Windows, HP dispune de o gama extinsa de capabilitati pentru a-si asista clientii de la definirea unei stategii de integrare pentru companiile de dimensiuni mari, pana la proiectarea arhitecturii, implementare, suport si administrare.

Despre HP

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii. In ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 31 iulie 2005, veniturile obtinute de HP au totalizat 85,2 miliarde USD. Mai multe informatii despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteti gasi la www.hp.com.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri