Power Net Consulting, unul din principalii integratori de solutii informatice din Romania, a incheiat primul trimestru al acestui an cu o cifra de afaceri de peste 3 milioane euro, nivelul profitului mentinandu-se in jurul cifrei de 5%, potrivit reprezentantilor companiei.

In decembrie anul trecut, oficialii integratorului IT estimau ca vor obtine afaceri de aproximativ 20 milioane euro, din care marja de profit ar putea fi cuprinsa intre 5-10%.

Daca in primul semestru din 2009 Power Net Consulting a avut o cifra de afaceri de 14,2 milioane euro, mai mult cu 82% fata de aceeasi perioada din 2008, prognozele pe S1 din 2010 sunt inca neclare.

La fel ca in aceeasi perioada a lui 2009, si in acest an foarte multe contracte s-au finalizat ca urmare a proiectelor demarate in anul precedent.

“Pentru acest prim semestru, cele mai importante proiecte pe care le derulam au fost demarate la finele lui 2009. Acestea reprezinta contracte care se deruleaza pe o perioada mare de timp, atat cu institutii publice, cat si cu partenerii de afaceri ai Power Net Consulting”, explica Gabriela Laiu (foto), executive manager Power Net Consulting.

Aproximativ 10% din rulajul actual al companiei este generat de clienti noi, completeaza Laiu.

Power Net Consulting vizeaza sa obtina in 2010 o cota de minim 4% din piata IT dedicata segmentului privat, adica aproximativ 7 milioane euro.

Obiectivele companiei pentru anul curent includ extinderea proportiei de business cu clientii din mediul privat, consolidarea relatiilor de business cu marii furnizori de solutii IT, precum si cea a echipei Power Net Consulting.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri