MobilPay, procesatorul autohton de tranzactii online prin card bancar si plati prin SMS operat de compania Netopia Sistem, s-a situat in top 3 cele mai votate tehnologii din cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente in Silicon Valley.

Tehnologia a primit votul favorabil din partea a peste 50 de investitori si antreprenori de top din Silicon Valley, fiind apreciata drept un serviciu care combina un sistem de plata mobil cu o platforma de marketing flexibila, creata pentru a creste substantial vanzarile comerciantilor care o adopta.

Netopia Sistem, companie infiintata in Romania in 2003 de catre Antonio Eram (foto), are o prezenta activa in Silicon Valley, unde a inaugurat in 2008 un birou propriu.

Lansat in 2006, serviciul de plati prin telefon mobilpay.ro, a inregistrat o dublare anuala a numarului de tranzactii procesate, ajungand la o cota de piata in Romania de 80% in 2009. La sfarsitul anului trecut, mobilPay.ro a fost extins si in zona platilor online prin card bancar, oficialii companiei estimand atingerea unei cote de piata de 30% pe acest segment, pana la finele lui 2010.

In cadrul reuniunii Plug and Play Spring 2010, desfasurate in perioada 20 mai - 3 iunie au fost prezentate audientei peste 40 de afaceri din domenii cat mai diverse, de la Internet, media, la software si jocuri.

Printre participantii din cadrul evenimentului s-au numarat Nandhu Nandhakumar, senior vice president LG Electronics si Mitchell Kertzman, managing director la Hummer Winblad Venture Partners.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri