Desi piata locala de laptopuri este dominata inca de o incertitudine, data de faptul ca romanii se afla in expectativa si nu stiu daca sa faca achizitii sau nu, Taiju Ishikawa (foto), branch manager al Sony in Romania, crede ca aceasta va urca cu 5 - 10% anul acesta fata de 2009.
In acest context, compania isi mentine estimarile anuntate in iarna si prognozeaza o crestere de 20% la nivelul vanzarilor din Romania.

Producatorul japonez de electronice Sony a lansat o noua gama de notebook-uri Vaio pentru sezonul de vara, care va contribui la atingerea targetului propus.

Astfel, compania lanseaza sapte serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile si business.

Sony introduce modelul Vaio P, notebook care poate fi folosit chiar si in miscare, in timpul mersului sau pe bicicleta, si care are o greutate de 0,632kg (cu baterie) si dimensiuni reduse - 120 x 19,8 x 245 mm (D x H x W). Gama Vaio P marcheaza prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat si busola digitala.

Seria Vaio E este conceputa plecand de la principiul de utilizare zilnica. Display-ul este LED, are 35,5 cm (14”) si o rezolutie de 1600x900 si raportul de cinema 16:9.

Disponibile in trei culori, alb, roz si albastru inchis, mini notebook-urile Vaio M au un ecran de 25,5cm (10,1’’) cu tehnologie LED si o camera web Motion Eye incorporata in rama ecranului.

Vaio VPCF11Z1E/BI permite editarea si crearea de continut multimedia. Notebook-ul beneficiaza de ecran Full HD de 16,4 inci (41,6 cm) anti-reflexie, capabil de redarea 100% a spectrului Adobe RGB pentru reproducerea cu acuratete a tonurilor de culoare, de ultima generatie de procesoare Intel CoreTM i7 (Quad Core), de o unitate Blu-ray Disc Writer, de memoria de DDR3 de 8GB si de unitatea de procesare vizuala Nvidia GeForce GT330M, cu o memorie GDDR3 VRAM de 1GB si tehnologia de procesare paralela CUDA.

Vaio Z se diferentiaza prin solutia grafica hibrida. Placa dedicata Nvidia GeForce GT330M, cu o memorie de 1GB GDDR3 VRAM, poate fi folosita atat pentru sarcini obisnuite, cum ar fi operarea cu documente, prezentari, cat si pentru accesarea fisierelor multimedia. Noul Sistem Grafic Dinamic Hibrid optimizeaza performantele grafice in functie de gradul de dificultate al activitatii.

Cu o greutate mai mica de 1,8 kg, noua serie Y se diferentiaza prin carcasa din aliaj de magneziu. Ecranul de 13,3 inci ofera o perspectiva detaliata a fotografiilor, elementelor grafice si documentelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri