Star Storage, una dintre cei mai importante companii pe piata solutiilor de stocare, arhivare si management de date si documente vrea sa investeasca un milion de euro in urmatorul an pentru dezvoltarea portofoliului de servicii de externalizare.
“Actualele conditii de piata au creat o reducere destul de grava a fluxului de lichiditati si a bugetelor de investitii in majoritatea companiilor, rezultand o necesitate de a reduce costurile si de a creste productivitatea. Companiile din Romania descopera ca serviciile externalizate sunt o solutie in lipsa bugetelor pentru noi investitii, ca prin acestea se pot atinge obiective cu costuri controlabile si ca aceasta reprezinta o forma eficienta de acces la resurse specializate, la costuri mult mai mici decat prin internalizare”, afirma Catalin Paunescu (foto), directorul general al Star Storage.

In primul semestru al acestui an compania a investit aproximativ 0,5 milioane de euro in infrastructura centrului de date si intr-o noua linie de afaceri, care va fi lansata la sfarsitul acestei luni.

Star Storage a inregistrat o majorare cu 51% a cifrei de afaceri in primul semestru, comparativ cu aceeasi perioada din 2009, pentru acest an conducerea companiei estimand un business de pana la 18 milioane de euro, mai mult cu 30% fata de 2009.

In general primul semestru reprezinta intre 35 si 45% din afacerile pe un an ale Star Storage.

In prezent compania are 226 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri