Facebook, cea mai populara retea de socializare la nivel mondial, cu peste 500 de milioane de utilizatori, a cumparat compania californiana Chai Labs cu aproximativ 10 milioane de dolari, scrie cotidianul britanic The Guardian citand portalul All Things Digital.
Aceasta este cea mai noua achizitie a Facebook dupa ce in urma cu o luna a cumparat compania de recomandari de calatorii NextStop.

Chai Labs este condusa de fostul manager de produse al AdSense, o aplicatie lansata de Google prin care proprietarii de site-uri pot castiga bani din postarea de reclame ale motorului de cautare american.

Chai Labs este descrisa ca fiind “o platforma care permite publisherilor sa adapteze si sa lanseze site-uri de cautare scalabile si prietenoase”, iar posibilitatea de a ajuta companiile de media sa creeze, pastreze si furnizeze continut este un lucru important pentru Facebook avand in vedere ca managementul retelei de socializare isi doreste mai degraba sa lucreze cu companiile de media decat sa fie in competitie cu ele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri