Numarul de utilizatori Facebook in Romania a depasit recent 5 milioane, numarul de pagini depasind 18.000, conform informatiilor inscrise in sistemul de monitorizare Facebrands.ro.
Astfel, numarul de utilizatori a evoluat cu aproape un milion fata de decembrie 2011, pana la 5,08 milioane de utilizatori. Circa 4,5 milioane dintre ei si-au postat si orasul natal pe cea mai mare retea sociala din lume.

Asa cum este de asteptat, Bucurestiul domina clasamentul, cu 1,17 milioane de utilizatori inscrisi (26% din total), urmat de Timisoara (204.000) si Cluj-Napoca (202.000).

In luna iunie a anului curent numarul de utilizatori era cu 300.000 mai redus, fiind inscrisi 4,7 milioane.

Numarul de pagini realizate pe Facebook a crescut de asemenea la 18.310, de la 17.100 in iunie 2012.

In Romania sunt circa 8,5 milioane de internauti. Astfel, circa 60% dintre utilizatorii de Internet din tara sunt conectati la Facebook.

Considerati ca Facebook va continua sa evolueze in Romania sau, asa cum indica anumite studii si spun unii analisti, se va plafona si va incepe sa scada? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri