Conducerea Hewlett-Packard (HP) a aprobat un plan in valoare de de zece miliarde de dolari pentru rascumpararea de actiuni, suma adaugandu-se fondurilor de aproape cinci miliarde de dolari alocate deja pentru achizitia de tiluri proprii, a anuntat grupul, citat de Bloomberg.
Programul va compensa diluarea capitalului datorata exercitarii optiunilor de achizitie de actiuni incluse in pachetele angajatilor, potrivit Mediafax.

HP, care este implicat intr-un razboi al ofertelor cu Dell pentru preluarea companiei de stocare de date 3Par, va rascumpara actiuni proprii in valoare de cel putin trei miliarde de dolari in trimestrul al patrulea al anului fiscal, care se incheie in octombrie.

In ultimul trimestru, HP a cumparat actiuni ale grupului in valoare de 2,6 miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri