Mio Technology, unul din cei mai mari producatori de dispozitive personale de navigatie din lume, a lansat in cadrul IFA 2010 primul car-kit de navigatie GPS compatibil cu iPhone 4.
Acest dispozitiv include un receptor GPS ce permite pe langa navigarea de la un punct A la un punct B pentru toti detinatorii de iPhone sau iPod Touch si folosirea acestuia ca dispozitiv hands-free sau player multimedia pentru masina.

Car kit-ul GPS Mio este compatibil cu cea de a doua generatie iPod Touch, iPhone 3G, 3GS si iPhone 4. Pe langa compatibilitatea cu o gama larga de produse Apple, Mio functioneaza fara a fi nevoie ca utilizatorul sa indeparteze husa de protectie a dispozitivului sau.

O alta caracteristica a acestui car-kit este posibilitatea de a fi folosit ca dispozitiv hands-free, prin intermediul conexiunii Bluetooth, setata special pentru a inlesni descoperirea si conectarea la produsele Apple. Car kit-ul Mio incarca iPod-urile si iPhone-urile, permitand preluarea convorbirilor si ghidarea clara simultana.

Utilizatorii vor avea de asemenea acces la muzica stocata pe iPhone sau iPod, aceasta fiind redata direct pe sistemul audio al masinii.

Car kit-ul Mio vine intr-un pachet care include un suport special pentru atasarea acestuia pe parbriz, ghidarea putand fi facuta atat in format normal cat si in modul panoramic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri