Consumer Electronics Show, cel mai mare targ de gadgeturi la nivel mondial desfasurat in fiecare an in Las Vegas, a avut anul acesta 140.000 de vizitatori, un numar asemanator cu cel de 141.150 de persoane din ianuarie 2008, estimeaza organizatorii, conform The Wall Street Journal.
Anul trecut targul a strans circa 127.000 de vizitatori, iar in urma cu doi ani peste 113.000 de persoane.

Cel mai mare numar de vizitatori ai CES a fost inregistrat in 2006 cand la targ au participat aproximativ 152.000 de persoane.

Dintre cei in jur de 140.000 de participanti din acest an, 30.000 au fost din strainatate, numarul fiind unul record.

Pe de alta parte, la targ au expus produse 2.700 de companii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri