UPC Romania lanseaza doua noi pachete de telefonie ce includ convorbiri nationale in orice retea fixa si mobila, precum si in retelele fixe din majoritatea tarilor europene. Preturile noilor abonamente incep de la 15 lei/luna.
Noile abonamente ALO Oriunde, cu preturi incepand de la 15 RON/ luna, vin cu pana la 200 de minute gratuite.

ALO Oriunde 100 si ALO Oriunde 200 sunt pachetele cu care, acum, abonatii UPC pot suna gratuit in toata tara, atat in retelele de telefonie fixa, cat si catre mobil, la orice ora, in orice zi a saptamanii. In plus, acestea ofera avantajul de a utiliza minutele in reteaua fixa, atat in Romania, cat si in 20 de tari din Europa, incluzand toate tarile vecine si tarile cu comunitati mari de romani.

Pachetele ALO Oriunde sunt disponibile incepand cu 14 februarie 2011 atat pentru clientii existenti cat si pentru clientii noi, parte a unor pachete 2 play sau 3 Play.

Noile abonamente de telefonie sunt urmatoarele:
ALO 100 minute - 15 RON/luna
ALO 200 minute - 20 RON/luna

Minutele incluse sunt valabile pentru toate retelele fixe si mobile din Romania si pentru retelele fixe din Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia si Polonia.

Alte abonamente de telefonie:
ALO Esential - 5 RON/luna
ALO Seara si in weekend - 15 RON/luna
ALO Non-Stop - 20 RON/luna
Extraoptiuni de telefonie:
UPC International 60 - 5 RON/luna
ALO Panonia - 10 RON/luna

Preturile nu includ TVA.

Principalii concurenti ai UPC Romania sunt Romtelecom, RCS&RDS, precum si Orange Romania, Vodafone Romania si Cosmote Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri