Catastrofa naturala din Japonia din data de 11 martie a afectat zeci de mii de oameni, numarul mortilor si disparutilor fiind de peste 21.000, potrivit ultimelor date prezentate de agentia Kyodo.
Numarul persoanelor decedate in urma cutremurului devastator din Japonia si a tsunami-ului este de peste 9.000, potrivit celui mai recent bilant al autoritatilor japoneze, in timp ce numarul persoanelor disparute este de peste 12.000.

Autoritatile din Japonia continua cautarile in zonele puternic afectate de seism si tsunami.

Desi au trecut 12 zile de la cutremur, autoritatile au descoperit recent victime printre ruinte. Doi supravietuitori au fost gasiti in Japonia in orasul Ishinomaki, la noua zile de la cutremurul urmat de tsunami care au devastat nord-estul tarii.

Seismul puternic si valurile tsunami care au lovit recent Japonia ar putea costa economia nipona intre 122 si 235 miliarde dolari, respectiv intre 2,5% si 4% din PIB, insa eforturile de reconstructie, care ar putea dura pana la cinci ani, vor stimula relansarea economica, apreciaza Banca Mondiala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri