roducatorul german de automobile sport Porsche a facut previziuni optimiste privind curba ascendenta a nivelului de profitabilitate pentru anul fiscal curent, dupa ce a raportat o crestere a profitului pe ultimul semestru fiscal cu 7 procente.

Compania din Stuttgart, cunoscuta pentru cele mai profitabile actiuni de pe piata producatorilor auto, a anuntat ca va creste numarul de unitati comercializate la cel putin 80.000.

Profitul inaintea achitarii taxelor s-a cifrat la 226,1 milioane de euro, fata de 211,3 milioane de euro.

Porsche, care recent a anuntat ca va lansa noul model Cayman S, se asteapta la profituri record din relansarea emblematicului 911 care a facut isotrie pe strazile din lumea intreaga, pe langa modelul de intrare in gama, Boxster roadster.

Anul trecut, Porsche a crescut vanzarile cu 15 procente, la un total de 76.827 de unitati, care au generat venituri de 6,36 de miliarde de euro si un profit de 1,09 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri