Grupul de telefonie mobila Orange va reduce intre 1.800 si 2.000 de locuri de munca, in Marea Britanie, in vederea diminuarii costurilor rezultate de pe urma integrarii diviziei franceze Wanadoo UK Internet, a anuntat France Telecom, transmite Rompres.

Orange UK a realizat venituri de 1,44 miliarde de euro, si a ajuns la 425.000 milioane abonati la serviciile de Internet prin telefonul mobil. Orange France a realizat venituri de 2,39 miliarde euro, si a ajuns la 1,056 milioane abonati la serviciile de Internet prin telefonul mobil (EDGE si UMTS).

Rezultate solide au fost inregistrate si de diviziile Orange din Spania si Polonia. in cazul Romaniei, Orange a inregistrat in trimestrul I 2005 o crestere a numarului de clienti de 34,3 procente comparativ cu trimestrul I 2005.

Grupul de telecomunicatii France Telecom SA a anuntat ca in primul trimestru al acestui an a realizat venituri consolidate de 12,813 miliarde euro, in crestere cu 2,2 procente comparativ cu veniturile de 11,621 miliarde euro realizate in perioada similara a anului trecut.

In perioada ianuarie-martie 2006, France Telecom a realizat venituri de 6,633 miliarde euro din serviciile de personal comunication, in crestere cu 24,5 la suta comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce veniturile realizate din serviciile de comunicatii rezidentiale s-au redus cu 0,3 procente pana la 5,562 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri