Compania de curierat rapid si servicii de distributie, UPS raporteaza venituri cu 11,2% mai mari in 2006 si profituri internationale de peste 1,7 miliarde de dolari, la nivel mondial, potrivit unui comunicat al companiei.

Pentru intreg anul 2006, venitul a crescut cu aproximativ 12%, profitul operational a crescut cu 8%, iar castigul per actiune a crescut cu 11,2%, ajungand la 3,86 de dolari. Compania a inregistrat un record al volumului de colete derulat in anul 2006, livrand aproape patru miliarde de colete, o medie de 15,6 milioane colete pe zi.

UPS a avut un an foarte bun in 2006, am obtinut cote inalte ale venitului, ale profitului operational si ale castigului per actiune. Am incheiat anul cu o operare excelenta a sezonului de varf, iar operarea deosebita va continua sa fie un punct critic pentru noi si in anul 2007a declarat presedintele UPS, Mike Eskew.

Compania UPS a raportat un venit net de 1,13 miliarde de dolari si o crestere de 10% a castigului per actiune, ajungand la 1,04 de dolari, pentru trimestrul IV incheiat la 31 decembrie 2006. Volumul derulat in trafic terestru a inregistrat o crestere pozitiva de 3,6% in trimestrul IV al anului 2006. Valoarea volumului Next Day Air a inregistrat o scadere, iar volumul aferent celorlalte servicii ne-urgente nu a inregistrat modificari, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Volumul total de export la nivel international a crescut cu 11,3%. Volumul intern de colete, in afara SUA, a inregistrat o crestere de 4%, intrucat compania a depasit efectul unei achizitii. Performanta inregistrata de activitatea de transport UPS a fost influentata de scaderea generala a segmentului LTL (Less-than-Truckload).

Vicepresedintele UPS, Scott Davis a declarat ca anticipeaza ca venitul per actiune in anul 2007, sa creasca intre 6 % si 10%, sau intr-un interval cuprins intre 4,10 dolari si 4,25 dolari, comparativ cu 3,86 dolari inregistrat in anul 2006. Pentru primul trimestru al anului 2007, UPS estimeaza obtinerea unui castig per actiune intre 0,94 dolari si 0,98 dolari, comparativ cu 0,89 dolari inregistrat in aceeasi perioada a anului precedent.

UPS celebreaza aniversarea a 100 de ani in 2007. Compania cu sediul central in Atlanta, SUA, deserveste peste 200 de tari si teritorii in intreaga lume. Actiunile UPS sunt tranzactionate la Bursa de Valori din New York (UPS).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri