Grupul Vodafone isi va muta in Ungaria operatiunile legate de administrarea proceselor financiare din cadrul intregului grup, intr-un centru care va costa 50 de milioane de dolari si va avea 700 de angajati, a declarat vineri directorul general al Vodafone Ungaria, Gyorgy Beck, informeaza NewsIn. "Acest centru va deservi toate subsidiarele grupului, din intreaga lume", a afirmat Beck.

Centrul de servicii din Ungaria se va ocupa cu incasarea si procesarea facturilor de la clientii corporate ai Vodafone. De asemenea, centrul va mai oferi servicii de management al resurselor umane, precum si de management al relatiei cu furnizorii. in acest fel, afirma reprezentantii Vodafone, angajatii grupului vor avea la dispozitie mai multe resurse pentru a se putea concentra pe strategia de afaceri. Deshiderea centrului face parte dintr-un strategie pe trei ani a Vodafone care urmareste optimizarea costurilor in cadrul grupului.

"Vodafone a ales Ungaria datorita fortei de lucru de inalta calificare, a experientei in operarea centrelor de servicii, a infrastructurii, dar si datorita sprijinului activ oferit de guvernul maghiar", a mai declarat directorul general al Vodafone Ungaria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri