BNP Paribas, cea mai mare banca franceza listata, a anuntat ca va redeschide saptamana aceasta cele trei fonduri pe care le-a inghetat in contextul turbulentelor din piata americana a creditelor ipotecare, miscare care a accentuat caderea titlurilor financiare, informeaza NewsIn, citand Reuters.
BNP Paribas a inghetat la data de 9 august trei fonduri care detin active de circa 1,6 miliarde euro (2,17 miliarde dolari), ca urmare a problemelor din sectorul american al creditelor ipotecare, decizie care a accentuat turbulentele din pietele financiare internationale.

"De la aceasta deciziei si avand in vedere dificultatile de a obtine, pe anumite segmente, preturi de piata, partenerii BNP Paribas Investment au dezvoltat o metodologie de redeschidere a procesului de subscrieri si rascumparari", se spune intr-un comunicat al institutiei.

Fondul ABS Euribor al BNP Paribas isi va relua activitatea la data de 28 august, BNP ABS Eonia, la data de 30 august, dupa care va fi dezghetat si fondul Parvest Dynamic ABS, listat la bursa din Luxemburg.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri