Retailerul german Metro a inregistrat, anul trecut, vanzari totale de 65,9 miliarde de euro, in crestere cu 10% fata de exercitiul financiar precedent, potrivit datelor financiare preliminare publicate de companie.
Vanzarile Metro, excluzand achizitia magazinelor Wal-Mart din Germania si Geant din Polonia, au crescut cu 7,1%.

Metro, cel mai mare supermarket din Germania, a declarat ca vanzarile au crescut cu 7,7%, excluzand achizitiile, la 19,9 miliarde euro (29,18 miliarde dolari) in al patrulea trimestru din 2007.

Vanzarile in Germania au crescut cu 1,5% iar vanzarile organice, ce exclud impactul achizitiilor si al efectelor cursurilor valutare, au crescut cu 0,6.

La divizia Real, care merge in pierdere, vanzarile din Germania au crescut cu 2,4%. Hypermarketul Real a inregistrat, pe plan mondial, o crestere de 21% a vanzarilor.

Retailerul de produse electronice Media Markt a continuat, anul trecut, procesul de consolidare a pozitiei pe piata, inregistrand o crestere de 13% a vanzarilor. Lantul de magazine generale Galeria Kaufhof a inregistrat vanzari in usoara scadere fata de anul precedent.

La finele anului 2007, Metro opera 2.469 de magazine la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri