Gigantul producator de bunuri de larg consum Unilever Plc/NV a depasit estimarile pietei, cand a anuntat o crestere a vanzarilor cu 6,1%, si se asteapta ca in 2008 sa isi continue cresterea cu 3-5%, relateaza Reuters.
Cresterea trimestriala, de 6,1%, a companiei britanico-olandeze Unilever, care produce sapunul Dove, maioneza Hellmann's si supele Knorr, a depasit previziunile analistilor, situate intre 4,0% si 5,6%, cu o medie de 5,1%. Cresterea anuala a atins in 2007 un nivel de 5,5%.

Directorul executiv Patrick Cescau a declarat ca al patrulea trimestru a incheiat in forta un an cu o activitate buna, acesta fiind al treilea an in care cresterea vanzarilor s-a accelerat.

"Prin urmare, ramanem increzatori ca ne vom atinge obiectivele pentru 2010, de a avea o marja operativa cu un exces de 15% si sa avem o crestere consistenta si competitiva pe parcurs", a declarat Cescau.

"In 2008, estimam o crestere a vanzarilor de baza spre limita superioara a marjei de 3-5% si o imbunatatire a acestor margini operationale", a adaugat acesta.

Grupul a anuntat ca vrea sa rascumpere in 2008 actiuni in valoare de cel putin 1,5 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri