Grupul bancar elvetian Credit Suisse a obtinut un profit net de 8,2 miliarde franci elvetieni (7,43 miliarde dolari) in 2007 si s-a mentinut profitabil si in ultimul trimestru al anului, a anuntat duminica ziarul elvetian Sonntag, cu doua zile inaintea publicarii rezultatelor bancii.
Credit Suisse a inregistrat un profit de aproape 1 miliard franci elvetieni in trimestrul al patrulea, mai scrie Sonntag, care citeaza o "sursa sigura", fara sa dea detalii suplimentare, scrie NewsIn.

Reprezentantii Credit Suisse nu au putut fi contactati imediat pentru comentarii. Credit Suisse isi va publica maine rezultatele financiare.

Analistii care au participat la un sondaj Reuters au estimat, in medie, ca grupul bancar Credit Suisse a avut un profit net de 8,67 miliarde franci elvetieni in 2007 si, respectiv, de 1,45 miliarde franci elvetieni in trimestrul al patrulea.

In 2006, Credit Suisse a afisat castiguri nete pentru intregul an de 8,28 miliarde franci elvetieni.
UBS, cea mai mare banca elvetiana, a emis un avertisment in 30 ianuarie, potrivit caruia grupul bancar va afisa pierderi de 4,4 miliarde franci elvetieni in 2007 si de aproape 12,5 miliarde franci elvetieni in trimestrul al patrulea. UBS urmeaza sa isi publice rezultatele financiare pe 14 februarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri