Grupul petrolier rusesc Lukoil vrea sa construiasca o rafinarile in Cuba si sa participe la lucrarile de prospectiune din zona cubaneza economica din Golful Mexic, a anuntat ieri un responsabil al ministerului rus al dezvoltarii economice si al comertului, arata RIA Novosti, citat de NewsIn.
Si alte companii din Rusia si-au manifestat interesul pentru piata energetica din Cuba.

"Compania Nafta-Sintez doreste sa semneze un acord cu organizatiile cubaneze cu privire la organizatia de studii preliminare despre desulfurarea petrolului si asupra produselor petroliere cubaneze care vor permite extinderea domeniului lor de utilizare.

Pe de alta parte, Lukoil ia in considerare posibilitatea unei cooperari pentru crearea unor platforme off-shore de prospectiune petroliera si pentru productia de petrol si de gaz.

Lukoil a refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la aceste informatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri