Compania farmaceutica Johnson&Johnson a afisat castiguri peste asteptari, aferente primului trimestru, ceea ce a atras aprecierea actiunilor sale, iar reducerea agresiva a costurilor a ajutat-o sa compenseze scaderea vanzarilor de medicamente care combat anemia.
Vanzarile medicamentelor care combat anemia au scazut din cauza ingrijorarilor legate de siguranta acestora si ca urmare a concurentei de pe piata medicamentelor generice, conform NewsIn.

Compania farmaceutica Johnson&Johnson a castigat in primul trimestru al acestui an 3,6 miliarde dolari (2,28 miliarde euro), adica 1,26 dolari/actiune, in urcare fata de castigurile din perioada similara a anului trecut, de 2,57 miliarde dolari (1,62 miliarde euro), adica 88 centi/actiune.

Compania se astepta la un profit de 1,20 dolari/actiune, in medie, excluzand elementele speciale.
J&J a anuntat ca vanzarile la nivel global au crescut cu 7,7%, la 16,2 miliarde dolari (10,2 miliarde euro), depasind media estimarilor analistilor de 15,85 miliarde dolari (10,03 miliarde euro).

Vanzarile de medicamente prescrise au sporit, la nivel global, cu 3,3%, la 6,4 miliarde dolari (4,05 miliarde euro), dar ar fi scazut cu 0,6% daca deprecierea dolarului nu ar fi avut un impact favorabil.

Actiunile J&J s-au apreciat cu 1,7%, la 66,89 dolari/actiune in predeschiderea sedintei de tranzactionare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri