Air France KLM, cea mai mare companie aeriana dupa venituri, a confirmat ca ar dori sa ofere servicii de tranport feroviar de mare viteza si ca isi va ajusta programul de iarna din cauza preturilor record la combustibil, conform Reuters, citat de NewsIn.
Operatorul aerian franco-olandez a confirmat ca discuta cu furnizorul francez de utilitati Veolia, in vederea formarii unei aliante pentru oferirea de servicii de transport feroviar de mare viteza.

Veolia ofera servicii de transport feroviar insa nu este activa pe piata transporturilor de mare viteza. Companiile SNCF, Deutsche Bahn,Thalys si Eurostar domina, in prezent, piata europeana a transporturilor feroviare de mare viteza.

“Ca urmare a deschiderii competitiei in industria feroviara, incepand cu 2010, Air France si Veolia analizeaza incheierea unui parteneriat pentru crearea unei companii care sa ofere servicii de transport feroviar de mare viteza”, a spus un purtator de cuvant al Air France – KLM.

Air France analizeaza de cativa ani posobilitatea de a intra in industria transporturilor feroviare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri